A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. RészletekRendben

Kosár tartalma: 0 termék
02_Chianti
33_borvásár
Adatvédelmi nyilatkozat

Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek (pl. név, elérési címe, telefonszáma, e-mail címe, stb.), és melyek megadása a regisztrációhoz kötelező.

A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé. Az Ön által igénybevett web oldalon vásárlásra csak a regisztráció után kerülhet sor, a megadott információnak tartalmát Ön határozza meg, ezek tartalmáért Ön felel. A Vinea Borkereskedelmi Betéti Társaság az Ön által megadott információkért, ill. azok valóságtartalmáért mindennemű felelősséget kizár.

A Vinea Borkereskedelmi Betéti Társaság., mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani, az adatokat kizárólag kommunikációs, statisztikai és marketing célokra használjuk fel.

Az adatokat kizárólag a Vinea Borkereskedelmi Betéti Társaság. kezeli. Az adatok kezelésének célja, hogy Önt hozzásegítsük ahhoz, hogy e weboldal igénybevételével, használatával, akcióival még jobban megismerkedjen. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatai a Vinea Borkereskedelmi Betéti Társaság. adatbázisába kerüljön, amely adatbázishoz harmadik személyek nem férhetnek hozzá.

Személyes adatait nem adjuk el, illetve nem adjuk bérbe marketing céljából harmadik félnek, kivéve, ha Ön hozzájárul ehhez.

Személyes adatait adatfeldolgozás vagy adattárolás céljából a Vinea Borkereskedelmi Betéti Társaság.-on belül megoszthatjuk.

Az Ön által megadott személyes adatokat jogosult külső ügynökökkel vagy vállalkozókkal is megoszthatjuk a kért szolgáltatás vagy tranzakció biztosítása céljából. Például ha szállítunk Önnek, akkor nevét és címét megadhatjuk a szállítást végző cégnek. Külső ügynököknek csak olyan személyes adatokat adunk meg, amelyekre feltétlenül szükség van a kért szolgáltatás vagy tranzakció lebonyolításához. Szükség esetén bírósági idézésben, bírósági határozatban vagy jogi eljárásban szereplő felszólításra is megadhatunk személyes adatokat vagy más hasonló információkat. Törvényes jogok alapítása vagy gyakorlása, illetve jogos igénnyel szembeni védekezés mellett is dönthetünk.


Adattovábbítási hozzájárulás bankkártyás fizetésnél


Elfogadja, hogy a Vinea Borkereskedelmi Bt., 2225 Üllő, Széchenyi utca 42/a által a http://vineabt.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a PayU Hungary Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Folytatás
Gyártó
Pénznem