A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. RészletekRendben

Kosár tartalma: 0 termék
04_borvásár
32_Montes
Szállítás és garancia

Szállítás és garancia

A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérjük, hogy a telefonszámát minden esetben adja meg! Telefonszám megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni.

Figyelem!
Kérjük, a kiszállítás megkönnyítése és meggyorsítása érdekében ügyeljen rendelésének feladásánál a következőkre
- Olyan címet adjon meg ahol Ön, vagy meghatalmazottja biztosan megtalálható.
- Olyan telefonszámot adjon meg amelyen Ön bármilyen helyzetben elérhető.
- Amennyiben munkahelye mobil, tehát nem fix helyen tartózkodik, vagy bármilyen nehézsége, problémája van az áru átvételével kapcsolatban, kérjük, írja be a megjegyzés rovatba.
- Kérjük, szíveskedjen figyelembe venni, hogy az MPL a rendeléseket hétköznapokon reggel 8.00-tól délután 17.00-ig folyamatosan teljesíti.

Garancia

Termékeinket a gyártók által biztosított, a Fogyasztóvédelmi Törvényben előírtakkal összhangban lévő jótállási feltételekkel hozzuk forgalomba. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvben (Ptk) és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
A jótállást kizáró tényezők
A vásárolt termék sértetlenségét a vevő átvételkor köteles ellenőrizni! Nem áll módunkban a jótállást érvényesíteni a következő esetekben, ha:
- a palackban borkő lerakódás látható.
- a boron ún. "dugóíz" érezhető.
- a boron színhiba látható, de a borospalack nyitott állapotban van.
- a termék sértetlen átvételét igazoló dokumentum aláírása után a vásárló külsérelmi hibára hivatkozik.
 

Kiszállítás:

Magyarország területére történő postázás estén:


- A megrendelt árut hétköznapokon futárszolgálattal szállítjuk házhoz. (MPL, Magyar Posta logisztikai üzletága.)
A csomagolás és kiszállítás költsége (6 kilogrammig) bruttó 1.790.- forint
A csomagolás és kiszállítás költsége (6-12 kilogrammig) bruttó 2.290.- forint
A csomagolás és kiszállítás költsége (12- kilogramm felett) bruttó 2.690.- forint

Kiszállítási határidők

Rendelését Budapest területén 3-4 munkanapon belül, vidékre 4-5 munkanapon belül szállítjuk ki Önnek.
A kiszállítás feltételeit rendelése véglegesítésekor adhatja meg.
A külföldre történő szállítás mindenkor a Magyar Posta díjszabása alapján történik.
- Szállítási feltételeink változtatási jogát fenntartjuk!
 

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. kormányrendelet szövege tartalmazza.

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen a Vinea Borkereskedés ügyfélszolgálatán info@vineabt.hu címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli. Amennyiben a vásárlástól az áru átvételét követően el kíván állni, akkor azt a következő módon teheti meg:
- A fogyasztó a szerződéstől 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetén pedig, amikor a szerződést megkötötte.
- A Vinea Borkereskedés kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik. A Vevő viseli az árú visszaszolgáltatásából eredő költségeket.
- A Vinea Borkereskedés követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kár megtérítését.
- A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.
- A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha olyan árut vásárol, amely a Vevő személyéhez kötött, illetve amelyet a Vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.

Folytatás
Gyártó
Pénznem